ponedjeljak, 7. srpnja 2014.

Under the Skin (2013)I napokon je došao taj dugo očekivani naslov Under the skin. Očekivani ni manje ni više jer je u njemu gola Scarlett Johansson. 


Ako ste samo zbog toga htjeli pogledati ovaj naslov preporučam vam toplo da odmah odustanete a njezine nude pictures pogledate na googlu ili youtubeu nebitno.
Zasigurno riječ je o jednom zaista čudnom i drugačijem filmu nego što smo navikli gledati. Čak i u SF-u kao takvom. Film plijeni svojom ljepotom, kamerom, pokretnim slikama, ali ipak predugo traje (skoro dva sata). U nekim scenama nikad da viljuška dođe do usta...

Osnovna radnja u filmu je ta da prelijepa vanzemaljka voza kola po Škotskoj i mami muškarce za nevaljale aktivnosti u toploti njezinog doma... naravno tu postoji caka... niti će biti erotike niti je ona žena...
Vanzemaljci otimaju ljude jer im trebaju za njihove monstruozne planove... problemi nastaju kada Scarlett krene raditi na svoju ruku... tojest kada joj „dosadi“ ono što radi i krene se propitkivati tko smo, što smo, kamo idemo i tako to... klasična pitanja s kojima i najčvršći čovjek može pasti... a kamoli jedna "krhka" vanzemaljka...Zanimljivi su predjeli Škotske ujutro... pa ako volite putovati, a nikada niste bili u Škotskoj koja uskoro planira referendum (što se i spominje u filmu za vrijeme radio-emisije) film zasigurno može pomoći u stjecaju, barem preko filma, dojma o toj nama dalekoj zemlji.

Vrijedi pogledati ako ste ljubitelj malo drugačijih naslova...

Nema komentara:

Objavi komentar